Sáb08192017

ActualizadoSáb, 19 Ago 2017 10am

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

Actualidad 2017

Hablemos y opina

Artistas Falleros. Actualidad

Juntas Locales - Noticias

Inicio

La Fallera Major de Gandia del 2018 es dirigia a l’assemblea de la Federació de Falles

https://lh3.googleusercontent.com/JGuEQmAIsB4OQRO-CYoCs-wVVH8aiE6makkhlItnT-Cc3k7VxEit-A_ULpezXBp8FWfRC-L_1AzDXkhRMMt_tcrP8SYYvBPbq32EzTsRQUQBwPCSalUrIDNNuZe_7d2DwITlTATgv27na4V5AYYQhTTzshbrvj_jxgAEH_5TPmDg7sBsms4G2yD0luO4k1yzm3BgZl5ZwUo-Sn9ok8dt1lKD5dUv97shIBalyW3yBLt6p1yHGB2hjvMXV9oeHWGt2AmCO-k_lJ4ktD9DnrRyvzp4PYMCErO_nDTgprfZR8NcBdcpP0PopRutc4vJf7fkKLsUHYlSh8ernBJKpQjWNbwe4os5XHheFinY_cKpuWK-OoutKlMggnStXm6ZC0okGrNqpL5YzU78HnicFqJnBywUAseWuNwZ-Xzuzh1SEvrURMjg6xk6oheMEJu8L7w2vC2uZSGAFT6Q189-ltdtvO6B2bXza4Ur19D8KrAe7GmC-8KaBQ5t_4HY9fsq7BJgiPmGi3qNak7rdz5iTqBSvFhuMtg6BtaIVs5JAx7Y-hn2Tbbiw4uJ0pPXeCXMc9xZCnca2B74nIoicRutdH9cB8E1Z2lY2y21GWV_gr_TjnrM8bCxrMYuRQmpEIN3MEXNHhCxfHusoUe5CrunN-jitfmuE7fHLvaBEMje3oPGgCQ=w400-h250-no

Sara Sanvictor no volgué perdre l’oportunitat de dirigir-se a l’assemblea de la Federació de Falles i presentar-se en l’àmbit personal i faller. La màxima representant de les falles de Gandia assegurà: “Sóc Sara; de la mà de la meua parella Borja i de la seua família, els Sellens, vaig arribar a la Falla del Prado. I vos puc assegurar que aquests anys, han deixat una petjada en mi, que m’han fet sentir fallera com si ho fos de tota la vida.


Laboralment vinc del món de l’empresa; un món exigent i que demanda resultats cada dia i a totes hores. Un món, on no pots abaixar la guàrdia en cap moment.” Com explicà Sara Sanvictor vol aprofitar eixa experiència, per a traslladar-la a les falles i afirmà que va a posar tot el seu empeny, tot el seu temps i dedicació, a fer que se senten orgullosos d’ella.


Seguidament, la màxima representant de les falles de Gandia confessà als fallers que després d’una setmana sols pensa si podrà estar a l’altura d’un càrrec tan importat però afirmà que es deixarà la pell per no decebre a totes les persones que estimen aquesta festa.


I per finalitzar, Sara Sanvictor volgué dirigir-se directament a l’assemblea de la Federació de Falles: “Per finalitzar, sé que tots vosaltres i la gent de les vostres comissions, treballa desinteressadament en què tots els actes isquen correctament, i en què la festa cada dia cresca més.

Per això vos done les gràcies: per la vostra generositat i la vostra renúncia a tantes coses, per tal de dur endavant el gran patrimoni de la UNESCO que són les falles. Sóc Sara, de la Vall d’Albaida de naixement, però gandiana de cor i per sempre una més entre vosaltres.”

Artículos en Prensa y publicaciones.

Un balcón con vistas.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado en D. Falleret en Agosto de 2015

#DeModalaNou llena de moda y tradición Na Jordana

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: Septiembre de 2015 en D. Falleret

La Falla Leones visita a su artista - Noche de cine en Manuel Candela

Roberto Gómez Baldaquino

   * Publicados en octubre y noviembre de 2015

Mujer o Falla, absurda polémica.

Roberto Gómez Baldaquino

Tratar nuevamente este tema (o polémica) es algo que me cansa, incluso me aburre, porque sobre todo se trata de una discusión inane y sin trascendencia teniendo en cuenta los muchos problemas que tiene la fiesta. Problemas sin resolver y que pasan de largo cuando surge esta discrepancia a la hora de valorar el papel de la mujer y de la Falla en la más importante manifestaci&oa...

Entrevistas en prensa.

Ángel Navarro. Artista fallero.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: D. Falleret en Abril de 2016.

Carlos Carsí. Artista fallero.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: D. Falleret en Abril de 2016

Macarena Izquierdo. Delegada de Cultura de JCF

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: Enero 2016 en D. Falleret

hablemosdehistoria

Hablemos de Historia

La Música - Noticias

Solidaridad y Fallas

sección especial1

primera a1 copia

 

Nuestras Tradiciones.

San-Vicente Corpus Moros

Pirotecnia

cruces

julio-14-2

fiestas

folklore musica    
raquel clara
 
Falleras Mayores de Valencia 2017
Raquel Alario Bernabé - Clara María Parejo Pérez
 
raquel clara2

Vista

Guardar

Guardar

Tacto

Guardar

Gusto

Guardar

Olfato

Guardar

Oido

Guardar

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

 festa-tradicio Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras