Jue08172017

ActualizadoLun, 14 Ago 2017 5pm

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

Actualidad 2017

Hablemos y opina

Artistas Falleros. Actualidad

Juntas Locales - Noticias

Inicio

Demanà Fallera Major Infantil de Gandia

https://lh3.googleusercontent.com/pEHOMNUiKizJMol6ncorF7gV_y1qIk9EqrR8j_8JP-Fo1tp0Yxm5nFBOMmu8u8cdpmPdL9v3a2n4fVc4ulN_rTWbzqIiGnOPoUd1YpBdgg8Hn76eN0oWs3vEZYp2wRnNUnUlxIHcnBeCJed9JfTOwqcZMRELbS3U3nw1S3hpObNz9T_nyzTv7RqqiFfm430-BcFvykvmRxJvWgULmy2JYMYaxm6mZBBSFiGDJKNG04hEHQL6eyvXMBWSGAGecQcZwssTMP7xvTk7A069DlAJQEuiC3-rVYMXlAMlc-s2-AAyK3cyfWO_5LtsFhj1e71yWtpd4UnUUcEWLv4C9NKmrHarikFGz7jXEc9Z9nS6pk4RUbbO-goUKfOwNk_KhFoV9IOnUgQGYkHqnlIC3S9ii3mBZ4QJPyZaNkMdblZfq26gcmF__NSWN2kH2jn-1_fm7X1_ZF1qC9sHqbNyqJm-FlzAmfIZzzWlZv5SR9FDsolI8ooiCAMylhhQEG3BsYEOVJfl9lqBG9TT_CmkB-e5CaE5CpWNQedd2JxgLZ9jnHtSZ00unpRSnCKiF1TG4Sv14AULyWztwC3UtoPGXXZTdNLMuu1wz9g6KsH5tMN_CRSKzuUcohmlz7uHBm72O_x5bgQGG0plqMC187aQ1nple_J_WXjU5bLyIuCxdZzcPTtMftw=w424-h635-no

Aquesta nit, Núria Llopis, Fallera Major Infantil de Gandia de l’any 2018, acceptava el càrrec més important dins del món faller. Com és tradició a la demanà de les Falleres Majors, l’alcaldessa de la ciutat ha formulat la pregunta i Núria ha respost clarament que sí que acceptava el càrrec de màxima representant dels xiquets de Gandia.


Seguidament, aquesta jove fallera ha volgut dirigir unes paraules als assistents, explicant que: “L’aventura que ens heu convidat a viure enguany, té un punt d’eixida. És que el dia de hui: el dia que he dit SÍ oficialment a l’alcaldessa de Gandia.

Però puc dir-vos de veritat que, des que tinc records, des de fa alguns anys,… Porte dient que SÍ a aquesta pregunta moltes vegades.” A més ha narrat la seua responsabilitat com a màxima representant de les falles de Gandia, Núria expressava: “he dit en la meua intimitat a l’Alcaldessa que SÍ a estic disposada a viure cada instant d’un possible regnat, com si fóra únic, especial i irrepetible.

M’he dit que SÍ a creuar la passarel·la, a desfilar en l’Ofrena, a cridar des del balcó de l’Ajuntament… He estat disposada a dir tantes vegades que SÍ…”


Però la Fallera Major Infantil de Gandia ha volgut recalcar que ¡ aquest rotund Sí, ho és també de la seua família: dels seus pares i del seu germà, que és, a més el seu acompanyant. Ha afirmat que “En nom de tots nosaltres, dels Llopis Carrasco, moltes gràcies per confiar a aquesta família humil, el càrrec més important de la ciutat.”


I per últim, Núria Llopis s’ha dirigit als majors i xiquets del món als qui ha volgut recordar que “aneu amb compte els majors: no es refieu de la meua curta alçada i del meu parer infantil.

Que tinc energia per a fer moltes coses. I no sols jo! També la cort infantil; també les reines i presidents. Tenim un esperit jove que farà que, en els dies de festa, tingueu ganes d’anar-se’n a dormir, vosaltres els majors, abans que nosaltres els menuts. Ja veureu com no ens guanyeu.


Vos desitge de tot cor que junts vivim un any irrepetible. Un any en què la nostra ciutat és la Capital de la Cultura i les nostres falles Patrimoni de la Humanitat.”


El públic assistent ha elogiat les paraules de la Fallera Major Infantil, una xiqueta molt fallera i amb grans qualitats personals.

Artículos en Prensa y publicaciones.

Un balcón con vistas.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado en D. Falleret en Agosto de 2015

#DeModalaNou llena de moda y tradición Na Jordana

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: Septiembre de 2015 en D. Falleret

La Falla Leones visita a su artista - Noche de cine en Manuel Candela

Roberto Gómez Baldaquino

   * Publicados en octubre y noviembre de 2015

Mujer o Falla, absurda polémica.

Roberto Gómez Baldaquino

Tratar nuevamente este tema (o polémica) es algo que me cansa, incluso me aburre, porque sobre todo se trata de una discusión inane y sin trascendencia teniendo en cuenta los muchos problemas que tiene la fiesta. Problemas sin resolver y que pasan de largo cuando surge esta discrepancia a la hora de valorar el papel de la mujer y de la Falla en la más importante manifestaci&oa...

Entrevistas en prensa.

Ángel Navarro. Artista fallero.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: D. Falleret en Abril de 2016.

Carlos Carsí. Artista fallero.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: D. Falleret en Abril de 2016

Macarena Izquierdo. Delegada de Cultura de JCF

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: Enero 2016 en D. Falleret

hablemosdehistoria

Hablemos de Historia

La Música - Noticias

Solidaridad y Fallas

sección especial1

primera a1 copia

 

Nuestras Tradiciones.

San-Vicente Corpus Moros

Pirotecnia

cruces

julio-14-2

fiestas

folklore musica    
raquel clara
 
Falleras Mayores de Valencia 2017
Raquel Alario Bernabé - Clara María Parejo Pérez
 
raquel clara2

Vista

Guardar

Guardar

Tacto

Guardar

Gusto

Guardar

Olfato

Guardar

Oido

Guardar

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

 festa-tradicio Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras