Jue08172017

ActualizadoLun, 14 Ago 2017 5pm

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

Actualidad 2017

Hablemos y opina

Artistas Falleros. Actualidad

Juntas Locales - Noticias

Inicio

Sara Sanvíctor, Fallera Major 2018 de Gandia

https://lh3.googleusercontent.com/NmSBKSPjJW2bnHfTTlGFV4MWRsDQSqo3KOCdfo2DE_z4dSuEvGTox437jgtOfETMKfc-M9riIfyQGOm_TRPQOW0b-PBq7ip6UlLr6aVpBJYmgVND5BS_ZhFvt4UfWMqKY1qodxyz0XWi8R3SC-L6jai3MhITFwW23F4AB8sZxG0b5YZQwpnly_79H81jrS1RRqIYmLEby0AC0DkwMabsF2fGieExTrq2SL72VgOkQsCZ22TyVoNyjw22Kg2TUNdHeS0aRwjxcOR67sbIUqQiiFiCT6zBJ05ivBOlYG_e_ih8SzSJDaH1btRFGZElGRcTNFGkGY8rB3fFPPEloLe_u_OvslLsRLsd5nL6lt1T4S6Yx_x38fbMHjwPyVNVu5dfFgbSOu1Kenh_ur9htHxCBezieIAGZSKVG48DoqotsPvAh30xn-QS9rs3AerWEDUnHR481UCz1dXmDAEGqjC3FFi3gBZK-tFhvx19LKEbvpj9wOzmm7I2Mn9DUpF0n9qwHkab7lBMMMqMK9m08FBCUyKSC50zkt5RPNIqtuzCW5QfkUGV4lcMpHSO_3MI4M97YhSC7uoqOSM_PKoBDt6J4elrv5oUIOcXsB3DNo51kFrSb9bfqW74o_b7Akhd7bLP4rLCHLo8kjDa76-Qx95mSw3S-tKQz3w-3pnC2b-xHcHQ9DI=w847-h635-no

Sara Sanvíctor acceptava en la nit del 15 de juliol el càrrec de Fallera Major de Gandia per a l’exercici 2018. Sara, emocionada, responia que sí a la tradicional pregunta realitzada per l’alcaldessa de la ciutat, Diana Morant, davant l’atenta mirada dels presidents, reines, Cort d’Honor, Junta Local Fallera, autoritats, familiars i amics.

Sara volgué dirigir-se a tots els assistents i començà explicant la metamorfosis que ha realitzat la seua vida des que Telmo Gadea anà a la seua casa el mes de juny. “En poques hores vaig passar de ser una persona quasi anònima, a ocupar les portades dels diaris i revistes, a fer entrevistes en premsa i ràdio, i ser tema de conversa dels gandians i gandianes.

La meua rutina era d’allò més tranquil·la. De casa, al treball a Ontinyent. De la família en l’Olleria, als amics de Gandia. Una vida d’una dona qualsevol. I de sobte…! Bé, ja sabeu la resta” afirmà la Fallera Major de Gandia.


Sara Sanvíctor continuà explicant que: “La fallera Major és Sara. Ara cal que Sara es convertisca en Fallera Major. Sols quan les dues transmutacions se solament estaré completament preparada per a la difícil tasca de representació que m’encomaneu. Perquè representar a una ciutat com Gandia, capital de la Cultura, i a les seues falles, Patrimoni de la Humanitat, no és gens fàcil.”


La tasca de Fallera Major de Gandia no és senzilla, Sara Sanvíctor és conscient de la dificultat d’aquest càrrec, per aquest motiu explicà que “Si hi ha algú que pot catalitzar la transformació que espere aconseguir, sou vosaltres: els presidents, presidentes i reines de Gandia; la meua Cort d’honor; la falla del Prado, la meua falla; la Junta Local Fallera.

Sé que estic en bones mans i que puc confiar en cadascú de vosaltres: amb la vostra espenta segur que no puc fallar.” Per tal motiu, la Fallera Major de Gandia demanà el màxim suport de tots els fallers de Gandia, “desitge les vostres abraçades i besades, els vostres somriures i les vostres i mirades de complicitat. Feu-ho i veureu com la mutació de Sara serà completa i es convertirà en la Fallera Major de Gandia que tots espereu.”


Però Sara Sanvictor també és conscient que aquest any deu aportar molt a les falles de Gandia, per tal motiu, a Fallera Major de Gandia explicà que invertirà tot el seu temps fins al 19 de març, i més enllà, en les falles i en Gandia per representar-la com mereix.


I per últim, Sara Sanvíctor volgué dirigir-se a l’alcaldessa Diana Morant, “Alcaldessa: enguany Gandia és el centre de la Comunitat Valenciana, el centre de les falles del món, el centre de les festes internacionals i mediterrànies del foc.

Saps quan de bé fan els fallers i falleres per Gandia; compta amb nosaltres per a tot i que el 2018 siga un any per a la memòria i el record de tots.

“I també tingué paraules per a Telmo Gadea, president de la Federació de Falles: “Telmo, president: ací tens a Sara, a la Fallera Major. Per a tot allò que necessiteu de mi, i que compliré esforçant-me un 200%. No us en penedireu.”

Artículos en Prensa y publicaciones.

Un balcón con vistas.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado en D. Falleret en Agosto de 2015

#DeModalaNou llena de moda y tradición Na Jordana

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: Septiembre de 2015 en D. Falleret

La Falla Leones visita a su artista - Noche de cine en Manuel Candela

Roberto Gómez Baldaquino

   * Publicados en octubre y noviembre de 2015

Mujer o Falla, absurda polémica.

Roberto Gómez Baldaquino

Tratar nuevamente este tema (o polémica) es algo que me cansa, incluso me aburre, porque sobre todo se trata de una discusión inane y sin trascendencia teniendo en cuenta los muchos problemas que tiene la fiesta. Problemas sin resolver y que pasan de largo cuando surge esta discrepancia a la hora de valorar el papel de la mujer y de la Falla en la más importante manifestaci&oa...

Entrevistas en prensa.

Ángel Navarro. Artista fallero.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: D. Falleret en Abril de 2016.

Carlos Carsí. Artista fallero.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: D. Falleret en Abril de 2016

Macarena Izquierdo. Delegada de Cultura de JCF

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: Enero 2016 en D. Falleret

hablemosdehistoria

Hablemos de Historia

La Música - Noticias

Solidaridad y Fallas

sección especial1

primera a1 copia

 

Nuestras Tradiciones.

San-Vicente Corpus Moros

Pirotecnia

cruces

julio-14-2

fiestas

folklore musica    
raquel clara
 
Falleras Mayores de Valencia 2017
Raquel Alario Bernabé - Clara María Parejo Pérez
 
raquel clara2

Vista

Guardar

Guardar

Tacto

Guardar

Gusto

Guardar

Olfato

Guardar

Oido

Guardar

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

 festa-tradicio Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras