Lun12102018

ActualizadoDom, 09 Dic 2018 11am

Las Comisiones.

La actualidad de las Fallas.

Los Artistas.

Las Juntas Locales

agenda 2

somcultura unafestaperatots

sanisidro telefonada

 opinaHISTORIA

Hablemos de la historia de las Fallas.

¿Quien esta en linea?

Hay 233 invitados y ningún miembro en línea

Actualidad 2018

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Juntas Locales - Noticias

Artistas Falleros. Actualidad

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

Solidaridad y Fallas

Inicio

Realitat augmentada, falles i neurociència

L’IRTIC, l’ETSE-UV i la Falla Plaça de Jesús han col·laborat en el desenvolupament de l'aplicació mòbil Synapsis UV-FPJ per a la divulgació de la recerca neurocientífica.

Les Falles 2018 seran, de nou, un escenari de difusió artística i cultural adreçada a tots els públics. Amb l’objectiu de mostrar el paper de les noves tecnologies de visualització per a la divulgació científica, l’Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i Comunicació (IRTIC) i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) han col·laborat amb la Falla Plaça de Jesús en el desenvolupament de l’aplicació mòbil Synapsis UV-FPJ.

Synapsis UV-FPJ fa servir la realitat augmentada per a interactuar amb el ninot de l’artista Ramón Solaz, el qual es pot visitar a l’Exposició del Ninot i, a partir del 15 de març, al monument faller de la Falla Plaça de Jesús de València. El ninot simbolitza una neurona que, a través de l’aplicació mòbil, fa part d’un cervell virtual que l’usuari pot explorar per obtindre informació al voltant dels darrers descobriments en el camp de les neurociències.

L’aplicació es pot instal·lar en els sistemes operatius habituals (http://go.uv.es/etsecoordina/synapsis), identifica diferents tipus de neurones i permet escoltar els sons produïts per la seua activació, els quals, val a dir-ho, representen una vertadera mascletà neuronal.

El desenvolupament de Synapsis UV-FPJ ha estat possible gràcies al suport de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, la Federació de Societats Europees de Neurociència, la Fundació DANA i el projecte d’investigació La Falla Immaterial.

Último Programa de Hablemos de Fallas en la UPV Radio.

sección especial1

primera a1 copia

 

Nuestras Tradiciones.

San-Vicente Corpus Moros

Pirotecnia

cruces

julio-14-2

fiestas

folklore musica    

Pólvora, tradició i foc

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

  Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras