Lun05202019

ActualizadoDom, 19 May 2019 10pm

Inicio

Un pasdoble únic per a la Falla Hellín

 

L’Agrupació Musical l’Atropello ha regalat un pasdoble a la falla Hellín – Pere de Lluna en agraïment pels 10 anys que comparteixen falles i festa.

El passat dissabte 9 de febrer la comissió del sector Poblats al Sud, Falla Hellín- Pere de Lluna, va celebrar l’exaltació de les seues Falleres Majors 2019 a la Sala Canal. Com a colofó d’un acte molt emotiu, l’Agrupació Musical l’Atropello va sorprendre a tota la comissió i assistents amb el millor regal que pot fer un músic: un pasdoble únic per a la comissió en agraïment pels 10 anys que porten fent festa junts.

El pasdoble registrat amb el nom “Falla Hellín”, ha sigut composat per Julio Puchalt Hervás, a qui el director de l'agrupació, Rafael Blaso Zurdo, va cedir la batuta per tal de presentar la seua estrena, interpretat en directe pels més de 40 músics que conformen la banda.

Vicente Vivó, fundador i president de l’Agrupació, afirma sentir-se com a casa en el casal de la Falla Hellín: “estem molt orgullosos de la família que hem format entre tots”.

L’Agrupació Musical l’Atropello celebrava en 2018 el seu 15é aniversari. Va nàixer en 15 amics que han aconseguit ser una agrupació consolidada de mes de 45 musics amb identitat pròpia.

Actualidad 2019

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Solidaridad y Fallas

Artistas Falleros. Actualidad

Juntas Locales - Noticias

La Música - Noticias

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

sección especial1

primera a1 copia

 

Nuestras Tradiciones.

San-Vicente Corpus Moros

Pirotecnia

cruces

julio-14-2

fiestas

folklore musica    

Hablemos de Hogueras

La Imagen de las Fallas 2019

 

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

  Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras