Sáb08192017

ActualizadoSáb, 19 Ago 2017 10am

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

Actualidad 2017

Hablemos y opina

Artistas Falleros. Actualidad

Juntas Locales - Noticias

Inicio

Presentació a l'assemblea de les Falleres Majors de Gandia 2018

https://lh3.googleusercontent.com/sGGE2n0BOtVXMRb64drU2RblC0YBfi8W3WpQp9uhyXdxA56UqVNvwp0GbI4M7GqLkzsXxclveBJy1JCaZ6JN43sQH3o5uoNlKfyvim5sETwXYb0z7DkHXzpnONboOFZJjNtav7JzwQqiU6IzDfs0QNqby6-TmgGuaB4NUALPwlZtfOSWwBOC85hqmN_Vu-Io2yiXlArxb65o8cbUkUr__odzgl9xRCsXXwa7lS42Ca5KZ4eDphZZZF9mS3J02W7zlY6ZuQDlQaOfmJZ1oLdbBEoF5FNZdhUOQmUcbgty-wrN7-UtnQ76okyZdEKwynLxGgoXpmX4OMKQ8GZ3CtOjMTrh_5j5Y-IWv0eRZp3BBmEa6A724YK_Etlaz822ZNUZzrbWv-2u1aN57Hybv-qyzhFPShq3D3VkJhHUBOaC2BavKjAXh6g99zKQOcn8AMJ164mPdpDIslXzUqIwrQBhrTLsrtPLuaYsztdJjqw9vUSMuRwOPSHt04lqWSRleZfoIjGozqNmtFD49qQavXAQfDHp_DPAeuaJLE1ICXE9fiSY9EHE7X8OxD3Gc7MY0QiQUI4F-OiMvByrm9TMsGic6hyvU-NBH9pePXYhpQKeDLWj2q7bbBAMV1s49X8tZylvpsl8pWL22D4rK6-zQ-_4WA9rWJxolHEbexCZ-hpMemY=w477-h635-no

La presidenta de la Falla Màrtirs, Blanca López i el president de la Falla Plaça Prado, Juan Martí tingueren l’oportunitat de presentar a l’assemblea de la Federació de Falles a les Falleres Majors de Gandia, Nuria Llopis i Sara Sanvictor.

Com és tradició, els presidents de les comissions a les quals pertanyen les màximes representants de les falles dirigissen unes paraules i l’altre atorga un regal.

Però com a novetat, aquest any han estat els dos presidents els que han donat la benvinguda a les Falleres Majors de Gandia i els han explicat en què consisteix aquest òrgan faller.


Juan Martí es dirigia a les Falleres Majors i afirmà: “Hui es presenteu davant dels 23 presidents de les falles, ells estaran a l’igual que la Federació de Falles al vostre costat cada instant.

Esteu davant de les 69 persones que prenem decisions, dialoguem, discrepem i estudiem tots i cada un dels detalls que tenen a veure amb aquesta festa que tots volem. Ells, nosaltres fem possible la festa a la qual des de fa escassos dies representeu.”


La presidenta de la Falla Màrtirs explicava que Nuria és Fallera amb majuscules. “Xiqueta dolça i viva amb una personalitat especial. Estic segura que seras una digna representant de tots els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat.

La teua volguda falla Màrtirs gaudirà amb tu i et recolzarà en tot moment igual que la resta de les 22 comissions, ja que enguany tots els fallers i falleres tindran l’honor de coneixer-te. Obri bé els ulls, sent i viu cada moment… Eres la fallera major infantil de Gandia 2018” afirmà Blanca López.


I per concloure, Juan Martí es dirigí a la màxima representant: “Sara, sé que conquistaras Gandia igual que vas conquistar la teua falla del Prado, que t’acompanyarà i festejarà el teu any, com no podia ser d’altra manera, com t’he dit més d’una ocasió em senc molt orgullós de tu com a president i com amic i sé que faràs que tots els ací presents i tots els que conegues al llarg de l’any es senten orgullosos de tu, la fallera major de Gandia any 2018, Sara Sanvictor Beneyto”

Artículos en Prensa y publicaciones.

Un balcón con vistas.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado en D. Falleret en Agosto de 2015

#DeModalaNou llena de moda y tradición Na Jordana

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: Septiembre de 2015 en D. Falleret

La Falla Leones visita a su artista - Noche de cine en Manuel Candela

Roberto Gómez Baldaquino

   * Publicados en octubre y noviembre de 2015

Mujer o Falla, absurda polémica.

Roberto Gómez Baldaquino

Tratar nuevamente este tema (o polémica) es algo que me cansa, incluso me aburre, porque sobre todo se trata de una discusión inane y sin trascendencia teniendo en cuenta los muchos problemas que tiene la fiesta. Problemas sin resolver y que pasan de largo cuando surge esta discrepancia a la hora de valorar el papel de la mujer y de la Falla en la más importante manifestaci&oa...

Entrevistas en prensa.

Ángel Navarro. Artista fallero.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: D. Falleret en Abril de 2016.

Carlos Carsí. Artista fallero.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: D. Falleret en Abril de 2016

Macarena Izquierdo. Delegada de Cultura de JCF

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: Enero 2016 en D. Falleret

hablemosdehistoria

Hablemos de Historia

La Música - Noticias

Solidaridad y Fallas

sección especial1

primera a1 copia

 

Nuestras Tradiciones.

San-Vicente Corpus Moros

Pirotecnia

cruces

julio-14-2

fiestas

folklore musica    
raquel clara
 
Falleras Mayores de Valencia 2017
Raquel Alario Bernabé - Clara María Parejo Pérez
 
raquel clara2

Vista

Guardar

Guardar

Tacto

Guardar

Gusto

Guardar

Olfato

Guardar

Oido

Guardar

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

 festa-tradicio Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras