Sáb08192017

ActualizadoSáb, 19 Ago 2017 10am

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

Actualidad 2017

Hablemos y opina

Artistas Falleros. Actualidad

Juntas Locales - Noticias

Inicio

La Fallera Major Infantil de Gandia, es dirigia a l’assemblea de la Federació

https://lh3.googleusercontent.com/lfuZ5siNtQn9ZIuOW3NA6TXwz8R_X-L6IEtuGP8yapyB6D-bC40mxY6wdIMnxj54tvZhrDN-83DCy7JU1hX4ocjxeYQ5YBrEI1EHzHE4F54IN_TZ_unKfAOX9vSbDhbmX3LMTd6vQereD62liUVFSkfKTUjhoLy8cWNuyrlCboc-L5dG9IjyH0FUnilzVRi8eRkCCLbobPBv5uAiVj96yMaokAweb99Qn7OVSSe6DDrBYsNurucu11M7CcWtgrtfN7cGkJCEIema-oaJxmxrAaMORorqqOT1xGMskruBihId4GH4ux4aXSchTVwV00U2H3N2XyYso11980TKTrHAVVwfl_2RUbu97s7MsNqcH2JkbUk6yobp_g1tcD8bmdfW5WK_MJqngH_kfR7dToDK6dEZEAbXJykjSRGXkaGKXuhhU3EA5OEIz9SSr2IQy5bZuE9P6SxNWx1Pf6AMb8t0XnNxddBMwse1D7mv0zEyf5YewVuFjxfM1z44WwKOaxoQxNWdNIIgzCRpTDIRyyZ15D67TqbcLS6QkNn_XxyBUkeOBpLJNIJu1qPBVQWbLKwqmfs2d8q23ddLcf83e-6tKZrYH4x8OHFbb4T5oEdaE_xzyPDnU8HhKBSEbTFsuCdjTHs6IKxmIBN5eiscbW_YD7p57Q93HwPfhWoeGqhJMqE=w847-h635-no

La Fallera Major Infantil de Gandia per a l’any 2018, Nuria Llopis Carrasco es dirigia aquesta nit per primera vegada a l’assemblea de la Federació.

En tan sols una setmana tant Nuria com Sara han superat entrevistes, discursos i visites oficials, però aquesta nit era un acte molt important. Hui les màximes representants de les falles del 2017 han pogut conéixer als membres de l’assemblea de la Federació de Falles.


Nuria Llopis, Fallera Major Infantil de Gandia del 2018, es dirigia aquesta nit a l’assemblea de la Federació de Falles composta pels màxims representants de les 23 comissions gandianes. Nuria, amb tan sols 10 anys, volgué transmetre els seus sentiments per la millor festa del món i a més que els assistents conegueren un poc més d’ella.

“És la primera vegada que em dirigisc a tots vosaltres com a Fallera Major Infantil. Prompte ho faré als representants infantils de les falles, el dia de la meua demanà al Palau Ducal. Per això és tan important per a mi un dia com hui: suposen les meues primeres paraules oficials. I no sabeu quina il·lusió em fa que siguen precisament a vosaltres” afirmava Nuria Llopis.


La màxima representant de les Falles de Gandia coneix ja les funcions que desempenya l’assemblea de la Federació de Falles, “sou els que teniu una major quota de responsabilitat, i els que esteu en primera fila de l’organització de la nostra festa fallera.

Sé que els membres de la Junta coordinaran els actes com la crida, les cavalcades, els dies de falles… però eixa coordinació depén també de l’actitud activa i positiva que de ben segur tindreu perquè tots els actes isquen de la millor manera.

Pensant-ho bé, depenc en part de vosaltres perquè tot isca perfecte. I ja vos dic que estic absolutament tranquil·la: sé que s’esforçareu al màxim perquè tot siga un èxit.”


També Nuria aprofitava l’ocasió per a presentar-se i explicar d’on naix el seu sentiment per la festa fallera. “Sóc Núria. La filla de Raúl i Pilar. I la germaneta menuda de Raúl.

Els quatre formem una família molt unida. Ja sabeu que el papà té un negoci que és un punt d’encontre per a moltes falles de Gandia. Al voltant dels seus cafés i dels seus pastissets sempre es parla de falla. Especialment de la falla Màrtirs, que és la nostra i de la que ens sentim orgullosos”, explicava Nuria en el seu parlament.


I concloïa explicant que a partir d’aquest moment tindran molt de temps per coneixers però afirmava que “Al principi pareixeré un poc tímida i haureu de vindre cap a mi. Però… no us refieu! Al cap de poc temps seré jo la que em tiraré al vostre coll i la que no pararà de xarrar de les coses que més m’agraden: les Falles. Ja veureu!”

Artículos en Prensa y publicaciones.

Un balcón con vistas.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado en D. Falleret en Agosto de 2015

#DeModalaNou llena de moda y tradición Na Jordana

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: Septiembre de 2015 en D. Falleret

La Falla Leones visita a su artista - Noche de cine en Manuel Candela

Roberto Gómez Baldaquino

   * Publicados en octubre y noviembre de 2015

Mujer o Falla, absurda polémica.

Roberto Gómez Baldaquino

Tratar nuevamente este tema (o polémica) es algo que me cansa, incluso me aburre, porque sobre todo se trata de una discusión inane y sin trascendencia teniendo en cuenta los muchos problemas que tiene la fiesta. Problemas sin resolver y que pasan de largo cuando surge esta discrepancia a la hora de valorar el papel de la mujer y de la Falla en la más importante manifestaci&oa...

Entrevistas en prensa.

Ángel Navarro. Artista fallero.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: D. Falleret en Abril de 2016.

Carlos Carsí. Artista fallero.

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: D. Falleret en Abril de 2016

Macarena Izquierdo. Delegada de Cultura de JCF

Roberto Gómez Baldaquino

* Publicado: Enero 2016 en D. Falleret

hablemosdehistoria

Hablemos de Historia

La Música - Noticias

Solidaridad y Fallas

sección especial1

primera a1 copia

 

Nuestras Tradiciones.

San-Vicente Corpus Moros

Pirotecnia

cruces

julio-14-2

fiestas

folklore musica    
raquel clara
 
Falleras Mayores de Valencia 2017
Raquel Alario Bernabé - Clara María Parejo Pérez
 
raquel clara2

Vista

Guardar

Guardar

Tacto

Guardar

Gusto

Guardar

Olfato

Guardar

Oido

Guardar

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

 festa-tradicio Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras