Mié09262018

ActualizadoMar, 25 Sep 2018 12pm

#Elecció19

La actualidad de las Comisiones.

#Elecció19. Infantiles.

La actualidad de las Fallas.

#Elecció19. Adultas.

Teatre Faller 2018.

Hablemos de Hogueras

Calendario de Eventos:

Septiembre 2018
D L M X J V S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Actualidad 2018

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Juntas Locales - Noticias

Artistas Falleros. Actualidad

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

#Elecció19 a Cortes de Honor. Infantiles.

#Elecció19 a Cortes de Honor. Adultas.

Inicio

Candidates a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Bétera per a les Falles 2019

En aquesta edició en tancar el procés de presentació de candidatures a Fallera Major Infantil de Bétera, hi havia el nom de tres falleres, les xiquetes Carla Gelde i Granell, Carla Lopez i Capella i Valeria Ramirez i Garin, les quals hauràn de ser avaluades pel Jurat Qualificador nomenat a l'efecte i enviat des de Junta Central Fallera de València, així com la candidata a Fallera Major de Bétera, la senyoreta Omayra Calvo i Zaballos.

La Junta Local ja coneix la data de les proves, el dissabte 2 de juny. Una jornada de nervis per a les candidates i els seus familiars doncs tant elles com els seus pares seran entrevistats pel jurat entre altres proves. La jornada donarà inici a les 11h amb la recepció del Jurat avaluador per l'Alcaldessa, la Regidora de Festes i el President de la Junta Local Fallera. Seguidament el jurat coneixerà a Carla Gelde, Carla López, Valeria Ramirez i Omayra Calvo, candidates a Fallera Major, i donaran inici les proves al Saló de plenaris del Castell de Bétera. Algunes de les proves a què seran sotmeses seran entrevistes individuals i col·lectives tant davant del públic com en privat, desfile amb la indumentària valenciana, etc. En acabar les proves protocol·làries les candidates podran canviar-se i relaxar-se un poc abans de tornar a estar amb el jurat, esta volta en un dinar.

En acabar, el Jurat es traslladarà a l'Ajuntament per reunir-se i emplenar l'acta amb el nom de l'afortunada la qual serà entregada a l'Alcaldessa del municipi. A les 17h arribarà el moment més esperat: la telefonada. Es realitzarà des del despatx de l'Alcadessa en presencia de la Regidora, del Jurat i de la Junta Local. La màxima autoritat obrirà el sobre i donarà a conèixer el nom de les falleres que representarà a Bétera i a les seues falles. Finalment la comitiva es traslladarà a donar l'enhorabona de forma personal a les falleres elegides i fer-lis entrega del mocador de Junta Local Fallera.”

Cultura y Fallas - Noticias

sección especial1

primera a1 copia

 

Nuestras Tradiciones.

San-Vicente Corpus Moros

Pirotecnia

cruces

julio-14-2

fiestas

folklore musica    

Pólvora, tradició i foc

Teatre Faller. #TeatreFaller

imagen teatre2

El Museu Faller en 3D

museu faller

Corte de Honor 2018. #Elecció18

Corte de Honor Infantil 2018. #Elecció18

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

  Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras