Lun05202019

ActualizadoLun, 20 May 2019 3pm

Actualidad Fallas

Festa del Pi 2018. Gremi d'Artistes Fallers de València

El pròxim 21 de desembre el Gremi d'Artistes Fallers de València celebrarem la Festa del Pi 2018, com portem fent des de 2013, quan vam recuperar esta festivitat nascuda a finals dels anys 1960 amb la posada en activitat de la mateixa la Ciutat de l'Artista Faller, primera ciutat temàtica artesanal de l'Estat i que malgrat les circumstàncies de colapse que viu, des del Gremi seguim apostant per la seua activitat tant en el vessant laboral com cultural.

Un vegada més són els i les alumnes de Primer Curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Artista Faller els encarregats de la confecció del Pi, coordinats pels professors Vicent Almela, María Jesús Giménez, Manu Martín i Paco Pellicer. El Pi porta enguany per lema "Despí, un Nadal en valencià" i va ser triat el passat octubre entre tres projectes presentats pels alumnes.

Els actes de la Festa del Pi 2018 començaran a les 12 hores amb al seua plantà entre ambient festívol. A les 14 hores al Saló Museu els nostres agremiats assistiran al Dinar de Germanor amb els equips dels respectius tallers, familiars i amistats. La Festa es perllongarà fins les 17 hores quan la culminarem amb la cremà del Pi.

Per altra banda, els i les alumnes de Segon Curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Artista Faller exposaran des del dijous 20 fins el divendres 21 a la Nau Cultural Els Tallers la mostra d'art faller "#SomOfici, #SomTradició, #SomInnovació".

Actualidad 2019

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Solidaridad y Fallas

Artistas Falleros. Actualidad

Juntas Locales - Noticias

La Música - Noticias

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

sección especial1

primera a1 copia

 

Hablemos de Hogueras

La Imagen de las Fallas 2019

 

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

  Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras