Vie07192019

ActualizadoVie, 19 Jul 2019 5pm

Artistas Falleros. Actualidad

Hablemos de la historia de las Fallas.

Hablemos y opina

Solidaridad y Fallas

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Juntas Locales - Noticias

Todas las noticias

Actualidad Fallas

“Evolució del transplant hepàtic en la Comunitat Valenciana en el Foro d’Opinió de lo Rat Penat

Loratpenat 01

El pròxim dilluns dia 30 d’octubre, Lo Rat Penat, seguint en el seu proyecte de convertir la tribuna del Foro d’Opinió en un punt d’encontre per a escoltar a les personalitats valencianes de tots els sectors del saber, convida a tots els valencians a sentir la conferència que impartirà el Dr. D. José Mir Pallardó baix el títul “Evolució del transplant hepàtic en la Comunitat Valenciana. Després de la mort hi ha vida”

Obrim este nou curs en el Dr. D. José Mir. Prop de dosmil transplants hepàtics acompanyen el recorregut d’esta personalitat de la medicina, reconeguda a nivell mundial, pels quirófans valencians, en particular els de l’Hospital La Fe.

L’especialiste en cirugia hepàtica ha rebut, entre uns atres premis i distincions, el premi Jaume I d’Investigació Mèdica en 2010, l’Alta Distinció de la Generalitat Valenciana en 2003 i enguany el nomenament com a Fill Adoptiu de la Ciutat de Valéncia i la Medalla d’Or rebuda en Màlaga que el convertix en Cirugià d’Honor de l’Associació Espanyola de Cirugians.

L’acte tindrà lloc el pròxim dilluns, 30 d’octubre, a les 19:00 h, en el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia.

 

Cultura y Fallas

La Música - Noticias

Hablemos de Hogueras

sección especial1

 opina HISTORIA

La Imagen de las Fallas 2019

 

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller