Lun06242019

ActualizadoLun, 24 Jun 2019 8pm

Hablemos y opina

Cultura y Fallas

Hablemos de la historia de las Fallas.

Artistas Falleros. Actualidad

Solidaridad y Fallas

La Música - Noticias

Juntas Locales - Noticias

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Todas las noticias

Actualidad Juntas Locales

La JLF Bétera organitza un any més les "Jornades de convivència fallera

La JLF Bétera organitza un any més les "Jornades de convivència fallera"

La Junta Local Fallera de Bétera ha organitzat unes jornades de convivència entre els màxims representants de les comissions falleres del any 2018 i les Falleres Majors de Bétera per tal que tots entaulen vies d’amistat abans que contacten entre ells en els propers actes que arribaran en el mes de gener.

En aquest sentit, el proper diumenge dia 17 de desembre, els representants infantils de les comissions juntament amb la Fallera Major Infantil de Bétera, Andrea Peinado, seran convidats per la Junta Local Fallera de Bétera al “Circ de Nadal” per gaudir de les millors atraccions i artistes de l’actualitat.

En acabar el Circ la Junta Local Fallera se’ls emportarà a dinar per a que en un ambient lúdic-festiu continúen contactant entre ells.

Sopar de Nadal

La nit del dissabte 16 de desembre, la jornada de convivencia se centrarà en les Falleres Majors de les comissions i els Presidents, els quals juntament amb la Fallera Major de Bétera i els components de la Junta Local Fallera celebraran el “Sopar de Nadal”, sent convidats pel màxim estament faller de la localitat i amb la mateixa finalitat: iniciar les primeres relacions del que será, sens dubte, el seu any.

Una bona iniciativa que porta organitzant durant els últims 5 anys la de la Junta Local Fallera de Bétera, qui ha volgut involucrar a tots els representants del 2018 mitjançant estes jornades convidant-los a que disfruten de tots els actes que els queden per viure.

La Imagen de las Fallas 2019

 

sección especial1

 opina HISTORIA

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller