Jue02212019

ActualizadoJue, 21 Feb 2019 4pm

Exaltación de Marina Civera Moreno.

atlantisarrelscortedehonor

Las Comisiones.

La actualidad de las Fallas.

Los Artistas.

Las Juntas Locales

agenda 2

Galería de Videos e imágenes

 premiadosgalainfantil19

premiadosgala19

somcultura unafestaperatots

sanisidro telefonada

 opinaHISTORIA

Hablemos de la historia de las Fallas.

¿Quien esta en linea?

Hay 624 invitados y ningún miembro en línea

Actualidad 2019

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Juntas Locales - Noticias

Artistas Falleros. Actualidad

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

Solidaridad y Fallas

Actualidad Juntas Locales

Falleres Majors de Bétera 2019.

Bétera ja té Falleres Majors per a les Falles de 2019.El passat 14 de maig es va tancar el termini per a presentar les candidatures tant a Fallera Major Infantil com a Fallera Major de Bétera per a les Falles 2019. Un total de tres candidates a Fallera Major Infantil, Carla López, Valera Ramirez i Carla Gelde, es van presentar, i una candidata a Fallera Major, Omayra Calvo. Les quatre candidates, van haver de disputar-se el càrrec en unes senzilles proves de selecció que van portar a terme membres enviats des de la Junta Central Fallera de València.

Aquest Jurat avaluador estava composat per Alicia Fuster Camos, Fallera Major de Benicarló l’any 2017 i amb llarga trajectòria fallera, Ángel Jose Sánchez Palop, Vicepresident de la Junta Local Fallera de Xàtiva i responsable de protocol, i Ada Dasí Soriano, responsable de la secció de cultura i teatre de la seua comissió de Catarroja.

Les quatre candidates, van realitzar amb molta destresa les proves per a la tria. En primer lloc, estigueren al saló de plens, saludaren el jurat i representants de la Junta Local Fallera, així com a l’alcaldessa de Bétera. A continuació, els membres del jurat varen fer una sèrie de preguntes a Carla, Valeria, Carla i Omayra, a les quals van respondre amb molta naturalitat.

Finalment l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va telefonar a la jove Carla Gelde i Granell per a comunicar-li que serà ella la nova Fallera Major Infantil de Bétera 2019 i a la senyoreta Omayra Calvo i Zaballos com a Fallera Major de Bétera 2019. La decisió va ser molt difícil per als tres membres del jurat enviats per la Junta Central Fallera.

Les dos xiquetes que no van tindre la sort de ser elegides Fallera Major Infantil, formaran part de la Cort d’Honor Infantil, les primeres de la historia de Bétera en ostentar este càrrec.

Després de la telefonada la festa va continuar a Bétera. Carla Gelde i Omayra Calvo, es van ajuntar per primera vegada i van rebre el mocador de la Junta Local Fallera. Julia i Lluna ja somnien amb el mes d’octubre, mes, on tindrà lloc el seu acte d’Exaltació per donar inici a una agenda ben repleta d’actes.

Último Programa de Hablemos de Fallas en la UPV Radio.

sección especial1

primera a1 copia

 

La Imagen de las Fallas 2019

 

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

  Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras