Sáb12152018

ActualizadoJue, 13 Dic 2018 8pm

Las Comisiones.

La actualidad de las Fallas.

Los Artistas.

Las Juntas Locales

agenda 2

somcultura unafestaperatots

sanisidro telefonada

 opinaHISTORIA

Hablemos de la historia de las Fallas.

¿Quien esta en linea?

Hay 182 invitados y ningún miembro en línea

Actualidad 2018

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Juntas Locales - Noticias

Artistas Falleros. Actualidad

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

Solidaridad y Fallas

Artistas. Noticias

Demanà Fallera Major Infantil de Gandia

https://lh3.googleusercontent.com/pEHOMNUiKizJMol6ncorF7gV_y1qIk9EqrR8j_8JP-Fo1tp0Yxm5nFBOMmu8u8cdpmPdL9v3a2n4fVc4ulN_rTWbzqIiGnOPoUd1YpBdgg8Hn76eN0oWs3vEZYp2wRnNUnUlxIHcnBeCJed9JfTOwqcZMRELbS3U3nw1S3hpObNz9T_nyzTv7RqqiFfm430-BcFvykvmRxJvWgULmy2JYMYaxm6mZBBSFiGDJKNG04hEHQL6eyvXMBWSGAGecQcZwssTMP7xvTk7A069DlAJQEuiC3-rVYMXlAMlc-s2-AAyK3cyfWO_5LtsFhj1e71yWtpd4UnUUcEWLv4C9NKmrHarikFGz7jXEc9Z9nS6pk4RUbbO-goUKfOwNk_KhFoV9IOnUgQGYkHqnlIC3S9ii3mBZ4QJPyZaNkMdblZfq26gcmF__NSWN2kH2jn-1_fm7X1_ZF1qC9sHqbNyqJm-FlzAmfIZzzWlZv5SR9FDsolI8ooiCAMylhhQEG3BsYEOVJfl9lqBG9TT_CmkB-e5CaE5CpWNQedd2JxgLZ9jnHtSZ00unpRSnCKiF1TG4Sv14AULyWztwC3UtoPGXXZTdNLMuu1wz9g6KsH5tMN_CRSKzuUcohmlz7uHBm72O_x5bgQGG0plqMC187aQ1nple_J_WXjU5bLyIuCxdZzcPTtMftw=w424-h635-no

Aquesta nit, Núria Llopis, Fallera Major Infantil de Gandia de l’any 2018, acceptava el càrrec més important dins del món faller. Com és tradició a la demanà de les Falleres Majors, l’alcaldessa de la ciutat ha formulat la pregunta i Núria ha respost clarament que sí que acceptava el càrrec de màxima representant dels xiquets de Gandia.


Seguidament, aquesta jove fallera ha volgut dirigir unes paraules als assistents, explicant que: “L’aventura que ens heu convidat a viure enguany, té un punt d’eixida. És que el dia de hui: el dia que he dit SÍ oficialment a l’alcaldessa de Gandia.

Però puc dir-vos de veritat que, des que tinc records, des de fa alguns anys,… Porte dient que SÍ a aquesta pregunta moltes vegades.” A més ha narrat la seua responsabilitat com a màxima representant de les falles de Gandia, Núria expressava: “he dit en la meua intimitat a l’Alcaldessa que SÍ a estic disposada a viure cada instant d’un possible regnat, com si fóra únic, especial i irrepetible.

M’he dit que SÍ a creuar la passarel·la, a desfilar en l’Ofrena, a cridar des del balcó de l’Ajuntament… He estat disposada a dir tantes vegades que SÍ…”


Però la Fallera Major Infantil de Gandia ha volgut recalcar que ¡ aquest rotund Sí, ho és també de la seua família: dels seus pares i del seu germà, que és, a més el seu acompanyant. Ha afirmat que “En nom de tots nosaltres, dels Llopis Carrasco, moltes gràcies per confiar a aquesta família humil, el càrrec més important de la ciutat.”


I per últim, Núria Llopis s’ha dirigit als majors i xiquets del món als qui ha volgut recordar que “aneu amb compte els majors: no es refieu de la meua curta alçada i del meu parer infantil.

Que tinc energia per a fer moltes coses. I no sols jo! També la cort infantil; també les reines i presidents. Tenim un esperit jove que farà que, en els dies de festa, tingueu ganes d’anar-se’n a dormir, vosaltres els majors, abans que nosaltres els menuts. Ja veureu com no ens guanyeu.


Vos desitge de tot cor que junts vivim un any irrepetible. Un any en què la nostra ciutat és la Capital de la Cultura i les nostres falles Patrimoni de la Humanitat.”


El públic assistent ha elogiat les paraules de la Fallera Major Infantil, una xiqueta molt fallera i amb grans qualitats personals.

Último Programa de Hablemos de Fallas en la UPV Radio.

sección especial1

primera a1 copia

 

Pólvora, tradició i foc

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

  Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras