Sáb07202019

ActualizadoVie, 19 Jul 2019 5pm

Artistas Falleros. Actualidad

Hablemos de la historia de las Fallas.

Hablemos y opina

Solidaridad y Fallas

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Juntas Locales - Noticias

Todas las noticias

L’Associació d’Estudis Fallers

Número extraordinari de la Revista d'Estudis Fallers amb motiu del seu 25 Aniversari.

L'Associació d'Estudis Faller va presentar el passat dia 25 de Juny Al Palau de Pineda el número extraordinari de la Revista d'Estudis Fallers amb motiu del seu 25 Aniversari, aprofitant també l'ocasió per a obrir les portes d'una exposició de 30 amics fallers i plàstics amb treballs realitzats pels propis artistes expressament amb motiu d'este 25 aniversari.

Un esdeveniment a què van acudir multitud de simpatitzants d'esta Associació, amics i gran part d'estos artistes que han posat tot el seu saber al servici de l'ADEF per a commemorar esta efemèrides.

Membres destacats de l'Associació van fer memòria de moments viscuts d'estos 25 anys, així com també el coordinador de la revista, José Martínez Tormo va destacar alguns aspectes de la mateixa. En esta primera part també van intervindre: l'artista faller, Víctor Valero, encarregat de la part artística; Gil Manuel Hernández, expresident de l'ADEF; Felix Crespo Hellin, exregidor de festes; Joan Seguí, exdirector del Museu Valencià d'Etnologia; Sento Bayarri, assessor del Turista Faller i el president actual de l'ADEF, Jesús Peris.

* En este número extraordinari de la Revista d’Estudis Fallers els membres de l’ADEF aporten, des de la seua pròpia trajectòria fallera, les seues reflexions personals sobre temes com ara el cadafal faller, les falles infantils, la relació artista-comissió, el turisme, l’espai públic, la sociabilitat, la sostenibilitat ambiental, l’organització de la festa, la promoció de les Falles, el patrimoni cultural, les demarcacions i el territori, la informació fallera, el programa d’actes, la fallera major o l’economia i el negoci.

A més, este número extraordinari inclou la participació de firmes convidades de persones que des de diverses instàncies han compartit els projectes de l’ADEF al llarg d’estos anys. És el cas d’Antonio Ariño, vicerector de Cultura de la Universitat de València i fundador de l’ADEF; Sento Bayarri, editor de Publicaciones Bayarri; Joan Seguí, exdirector del Museu Valencià d’Etnologia, i Félix Crespo, exregidor de Festes de l’Ajuntament de València.

Els escrits s’acompanyen també de les creacions personals d’amics artistes fallers i visuals que han volgut afegir-se aportant algunes obres fetes a posta per a expressar com millor saben la seua opinió i compartir esta celebració. Es tracta de Miguel Arraiz, Vicente Francisco Lorenzo, Óscar Villada, Miguel H., Carlos Corredera, Joan Blanch, Martín Forés, José Francisco Carsí, Marina Puche, Xema Martínez, Begoña Perona, Ana Eslava, Rebeca Tomillo, Alba Colorus, Vicente Lorenzo, Iván Tortajada, Ceballos i Sanabria, Alberto Silla, Toño Savall, Eduard Rambla, Óscar Mora o Manolo Zambrano.

* Nota de premsa de l'ADEF

Cultura y Fallas

La Música - Noticias

Hablemos de Hogueras

sección especial1

 opina HISTORIA

La Imagen de las Fallas 2019

 

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller