Vie07192019

ActualizadoVie, 19 Jul 2019 5pm

Artistas Falleros. Actualidad

Hablemos de la historia de las Fallas.

Hablemos y opina

Solidaridad y Fallas

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Juntas Locales - Noticias

Todas las noticias

Alfabético G

Candidates a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Bétera per a les Falles 2019

En aquesta edició en tancar el procés de presentació de candidatures a Fallera Major Infantil de Bétera, hi havia el nom de tres falleres, les xiquetes Carla Gelde i Granell, Carla Lopez i Capella i Valeria Ramirez i Garin, les quals hauràn de ser avaluades pel Jurat Qualificador nomenat a l'efecte i enviat des de Junta Central Fallera de València, així com la candidata a Fallera Major de Bétera, la senyoreta Omayra Calvo i Zaballos.

La Junta Local ja coneix la data de les proves, el dissabte 2 de juny. Una jornada de nervis per a les candidates i els seus familiars doncs tant elles com els seus pares seran entrevistats pel jurat entre altres proves. La jornada donarà inici a les 11h amb la recepció del Jurat avaluador per l'Alcaldessa, la Regidora de Festes i el President de la Junta Local Fallera. Seguidament el jurat coneixerà a Carla Gelde, Carla López, Valeria Ramirez i Omayra Calvo, candidates a Fallera Major, i donaran inici les proves al Saló de plenaris del Castell de Bétera. Algunes de les proves a què seran sotmeses seran entrevistes individuals i col·lectives tant davant del públic com en privat, desfile amb la indumentària valenciana, etc. En acabar les proves protocol·làries les candidates podran canviar-se i relaxar-se un poc abans de tornar a estar amb el jurat, esta volta en un dinar.

En acabar, el Jurat es traslladarà a l'Ajuntament per reunir-se i emplenar l'acta amb el nom de l'afortunada la qual serà entregada a l'Alcaldessa del municipi. A les 17h arribarà el moment més esperat: la telefonada. Es realitzarà des del despatx de l'Alcadessa en presencia de la Regidora, del Jurat i de la Junta Local. La màxima autoritat obrirà el sobre i donarà a conèixer el nom de les falleres que representarà a Bétera i a les seues falles. Finalment la comitiva es traslladarà a donar l'enhorabona de forma personal a les falleres elegides i fer-lis entrega del mocador de Junta Local Fallera.”

Cultura y Fallas

La Música - Noticias

Hablemos de Hogueras

sección especial1

 opina HISTORIA

La Imagen de las Fallas 2019

 

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller