Sáb12152018

ActualizadoJue, 13 Dic 2018 8pm

Las Comisiones.

La actualidad de las Fallas.

Los Artistas.

Las Juntas Locales

agenda 2

somcultura unafestaperatots

sanisidro telefonada

 opinaHISTORIA

Hablemos de la historia de las Fallas.

¿Quien esta en linea?

Hay 560 invitados y ningún miembro en línea

Actualidad 2018

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Juntas Locales - Noticias

Artistas Falleros. Actualidad

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

Solidaridad y Fallas

Especial

Sara Sanvíctor, Fallera Major 2018 de Gandia

https://lh3.googleusercontent.com/NmSBKSPjJW2bnHfTTlGFV4MWRsDQSqo3KOCdfo2DE_z4dSuEvGTox437jgtOfETMKfc-M9riIfyQGOm_TRPQOW0b-PBq7ip6UlLr6aVpBJYmgVND5BS_ZhFvt4UfWMqKY1qodxyz0XWi8R3SC-L6jai3MhITFwW23F4AB8sZxG0b5YZQwpnly_79H81jrS1RRqIYmLEby0AC0DkwMabsF2fGieExTrq2SL72VgOkQsCZ22TyVoNyjw22Kg2TUNdHeS0aRwjxcOR67sbIUqQiiFiCT6zBJ05ivBOlYG_e_ih8SzSJDaH1btRFGZElGRcTNFGkGY8rB3fFPPEloLe_u_OvslLsRLsd5nL6lt1T4S6Yx_x38fbMHjwPyVNVu5dfFgbSOu1Kenh_ur9htHxCBezieIAGZSKVG48DoqotsPvAh30xn-QS9rs3AerWEDUnHR481UCz1dXmDAEGqjC3FFi3gBZK-tFhvx19LKEbvpj9wOzmm7I2Mn9DUpF0n9qwHkab7lBMMMqMK9m08FBCUyKSC50zkt5RPNIqtuzCW5QfkUGV4lcMpHSO_3MI4M97YhSC7uoqOSM_PKoBDt6J4elrv5oUIOcXsB3DNo51kFrSb9bfqW74o_b7Akhd7bLP4rLCHLo8kjDa76-Qx95mSw3S-tKQz3w-3pnC2b-xHcHQ9DI=w847-h635-no

Sara Sanvíctor acceptava en la nit del 15 de juliol el càrrec de Fallera Major de Gandia per a l’exercici 2018. Sara, emocionada, responia que sí a la tradicional pregunta realitzada per l’alcaldessa de la ciutat, Diana Morant, davant l’atenta mirada dels presidents, reines, Cort d’Honor, Junta Local Fallera, autoritats, familiars i amics.

Sara volgué dirigir-se a tots els assistents i començà explicant la metamorfosis que ha realitzat la seua vida des que Telmo Gadea anà a la seua casa el mes de juny. “En poques hores vaig passar de ser una persona quasi anònima, a ocupar les portades dels diaris i revistes, a fer entrevistes en premsa i ràdio, i ser tema de conversa dels gandians i gandianes.

La meua rutina era d’allò més tranquil·la. De casa, al treball a Ontinyent. De la família en l’Olleria, als amics de Gandia. Una vida d’una dona qualsevol. I de sobte…! Bé, ja sabeu la resta” afirmà la Fallera Major de Gandia.


Sara Sanvíctor continuà explicant que: “La fallera Major és Sara. Ara cal que Sara es convertisca en Fallera Major. Sols quan les dues transmutacions se solament estaré completament preparada per a la difícil tasca de representació que m’encomaneu. Perquè representar a una ciutat com Gandia, capital de la Cultura, i a les seues falles, Patrimoni de la Humanitat, no és gens fàcil.”


La tasca de Fallera Major de Gandia no és senzilla, Sara Sanvíctor és conscient de la dificultat d’aquest càrrec, per aquest motiu explicà que “Si hi ha algú que pot catalitzar la transformació que espere aconseguir, sou vosaltres: els presidents, presidentes i reines de Gandia; la meua Cort d’honor; la falla del Prado, la meua falla; la Junta Local Fallera.

Sé que estic en bones mans i que puc confiar en cadascú de vosaltres: amb la vostra espenta segur que no puc fallar.” Per tal motiu, la Fallera Major de Gandia demanà el màxim suport de tots els fallers de Gandia, “desitge les vostres abraçades i besades, els vostres somriures i les vostres i mirades de complicitat. Feu-ho i veureu com la mutació de Sara serà completa i es convertirà en la Fallera Major de Gandia que tots espereu.”


Però Sara Sanvictor també és conscient que aquest any deu aportar molt a les falles de Gandia, per tal motiu, a Fallera Major de Gandia explicà que invertirà tot el seu temps fins al 19 de març, i més enllà, en les falles i en Gandia per representar-la com mereix.


I per últim, Sara Sanvíctor volgué dirigir-se a l’alcaldessa Diana Morant, “Alcaldessa: enguany Gandia és el centre de la Comunitat Valenciana, el centre de les falles del món, el centre de les festes internacionals i mediterrànies del foc.

Saps quan de bé fan els fallers i falleres per Gandia; compta amb nosaltres per a tot i que el 2018 siga un any per a la memòria i el record de tots.

“I també tingué paraules per a Telmo Gadea, president de la Federació de Falles: “Telmo, president: ací tens a Sara, a la Fallera Major. Per a tot allò que necessiteu de mi, i que compliré esforçant-me un 200%. No us en penedireu.”

Último Programa de Hablemos de Fallas en la UPV Radio.

sección especial1

primera a1 copia

 

Pólvora, tradició i foc

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

  Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras