Dom08182019

ActualizadoMié, 14 Ago 2019 6pm

preselecciones

mislata ban ruzafab ban canyamelar ban patraix ban
 pilar ban  malvarrosa ban  remeigv ban quatre ban 
 ruzafaa ban  olivereta ban  botanic ban  poblats ban
 quart ban  zaidia ban  roqueta ban  BENIMACLET
 laseu ban  elcarmen ban benimamet  rascanya 
jesus camins ban  algiros ban  benicalap ban

Todas las noticias

Artistas Falleros. Actualidad

Hablemos de la historia de las Fallas.

Hablemos y opina

Solidaridad y Fallas

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Juntas Locales - Noticias

Relación de Artistas "G"

Lo Rat Penat celebra l’acte d’entrega dels premis del Concurs de les Creus de Maig

El pròxim dia 14 de febrer, dijous, a les 19:00 h. i en el Saló Constantí Llombart de la societat cultural, es lliuraran els premis del Concurs de les Creus de Maig 2017 i 2018, que organisa Lo Rat Penat. Junt en l’entrega dels premis a les Creus guardonades, totes les Creus inscrites i plantades rebran el seu Diploma.

L´acte estarà presidit per les Falleres Majors de Valéncia, Marina Civera Moreno i Sara Larrazábal Bernal, per la Regina dels Jocs Florals, Maria Chaqués Vöhringer i pel President de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

El Primer premi del Concurs en la Secció A du el nom del prohom valencià "Paco Domingo" i en l'edició de 2017 fon guanyat per la Falla Mestre Gozalbo – Comte d’Altea, el segon per a la Falla Plaça de la Creu – Els Àngels i el tercer per a la Junta de Festes Mare de Deu dels Desamparats de Patraix. En l’edició de 2018 el Primer Premi "Paco Domingo" fon per a la Junta de Festes Mare de Deu dels Desamparats de Patraix, el segon per a la Falla Plaça de la Creu – Els Àngels i el tercer per a la Falla Mestre Gozalbo – Comte d’Altea.

En la Secció B, el Primer Premi du el nom del poeta “Pere Delmonte” i en el 2017 fon per a la Falla Lluís Lamarca - Velàzquez el segon per a la Falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals, i el tercer EX-Aequo per a la la Falla Evarist Bas – Cullera i L’Associació Festes en Honor del Santíssim Crist de Nazaret. En quant a l’edició del 2018 el Primer Premi “Pere Delmonte” fon per a L’Associació Festes en Honor del Santíssim Crist de Nazaret el segon per a la Falla Lluís Lamarca – Velàzquez i el tercer a la Falla Archiduc Carles – Chiva.

Lo Rat Penat vol agrair a les Falles, Associacions Culturals, Juntes de Festes, Parròquies, Germandats Religioses i a tots els colectius i persones que han concursat, la seua participació en este Concurs, perque són els verdaders protagonistes d'esta tradicional Festa que tots els anys a principis de Maig fa que tots els valencians, rebam la grata sorpresa de vore les nostres places i carrers ocupades per estes creus de flor que nos anuncien definitivament que la primavera està entre tots nosatres.

Cultura y Fallas

La Música - Noticias

Actualidad 2019

Hablemos de Hogueras

sección especial1

 opina HISTORIA

La Imagen de las Fallas 2019

 

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller