Lun01212019

ActualizadoDom, 20 Ene 2019 11am

Las Comisiones.

La actualidad de las Fallas.

Los Artistas.

Las Juntas Locales

agenda 2

somcultura unafestaperatots

sanisidro telefonada

 opinaHISTORIA

Hablemos de la historia de las Fallas.

¿Quien esta en linea?

Hay 155 invitados y ningún miembro en línea

Actualidad 2019

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Juntas Locales - Noticias

Artistas Falleros. Actualidad

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

Solidaridad y Fallas

Relación de Artistas "R".

Carla González Andreu ha sigut exaltada com a Fallera Major Infantil de la Falla de la Plaça

En un recorregut per la història, les tradicions, la cultura i les festes que agermanen a les ciutats de Torrent i de Segorbe a Castelló, els més menuts de la Falla de la Plaça van homenatjar als dos municipis que formen part de la vida de Carla González Andreu, la seua Fallera Major Infantil per a este exercici 2018. L'entrà de la Flor, Sant Blai, la Reina de l'Encontre, el Granerer i l'entrada de Bous i Cavalls de Segorbe van ser representats pels més menuts de la comissió.

Un acte que no van voler perdre's la Reina de les Festes de Segorbe, tant la major com la infantil que van acompanyar a Carla durant la seua exaltació, així com la Fallera Major Infantil de Torrent, Alèxia Manzano i la seua Cort d'Honor. La Fallera Major de València, Rocío Gil li va enviar una felicitació per vídeo a Carla González, desitjant-li un feliç regnat.

La mare de Carla, va ser la mantenidora de l'acte. Lorena Andreu, Fallera Major de Torrent l'any 1996 i actual presidenta de la comissió, va dirigir unes paraules plenes d'emoció cap a Carla, a més li van acompanyar diferents amigues de Carla i la seua pròpia germana, que individualment van tindre emotives paraules cap a la Fallera Major Infantil de la Falla de la Plaça per a l'exercici 2018. La Fallera Major Infantil de Torrent, Alèxia Manzano, va imposar a Carolina Benavent, la seua banda com a integrant de La Seua Cort d'Honor. Carolina va ser Fallera Major de 2017 en la Falla de la Plaça.

Carla González Andreu va estar arropada en tot moment pel seu president Infantil, Manel Mora Torrent, així com la seua Fallera Major, Inma Martínez Ros, que serà exaltada el pròxim 10 de febrer del 2018.

Último Programa de Hablemos de Fallas en la UPV Radio.

sección especial1

primera a1 copia

 

Pólvora, tradició i foc

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

  Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras