Vie02152019

ActualizadoVie, 15 Feb 2019 11am

Exaltación de Marina Civera Moreno.

atlantisarrelscortedehonor

Las Comisiones.

La actualidad de las Fallas.

Los Artistas.

Las Juntas Locales

agenda 2

Galería de Videos e imágenes

 premiadosgalainfantil19

premiadosgala19

somcultura unafestaperatots

sanisidro telefonada

 opinaHISTORIA

Hablemos de la historia de las Fallas.

¿Quien esta en linea?

Hay 445 invitados y ningún miembro en línea

Actualidad 2019

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Juntas Locales - Noticias

Artistas Falleros. Actualidad

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

Solidaridad y Fallas

Alfabético "S-T"

La Fallera Major de Sueca és presentada oficialment a les autoritats municipals

https://lh3.googleusercontent.com/-UFOxIF3izZg/VZFwFdvh2qI/AAAAAAAGQU0/mRlKvRk35n8/s570/1.png

El saló de plens de l’Ajuntament va acollir, el pasat día 28 de juny  a la vesprada, l’acte protocol·lari que la Junta Local Fallera de Sueca organitza per a presentar les noves representants del col·lectiu faller davant de les autoritats municipals.

Leer más: La Fallera Major de Sueca és presentada oficialment a les autoritats municipals

Sara Roselló Collado nova Fallera Major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes 2016

Anit 21de maig, en reunió extraordinària de la Junta Local Fallera, va ser nomenada Fallera Major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes per a les Falles de 2016 la jove de 22 anys, Sara Roselló Collado.

https://lh3.googleusercontent.com/-3gGTrGcLJCs/VV9QjRQ42mI/AAAAAAAGJgk/Bh9rTQQ2zJs/s512/Sara%252520%252520%252520Rosell%2525C3%2525B3%252520i%252520Collado.png

Sara, que ja va ser membre de la cort d'honor de la Fallera Major de la localitat en 2012, va ser presentada anit per la seua comissió, Bernat Aliño, i va conéixer la notícia de boca del president de la JLF, Vicent Llopis, qui la va telefonar instants després de saber-se que era ella l'afortunada.

Leer más: Sara Roselló Collado nova Fallera Major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes 2016

La falla Xúquer guanya el Concurs de Paelles de Sueca

La falla Avinguda d'Espanya aconseguix els dos primers premis del Ral•li Humorístic, el corresponent a les proves i a la millor decoració del vehicle.


La Falla Xúquer ha resultat la guanyadora del Concurs de Paelles 2015, organitzat per la Junta Local Fallera. El certamen, que va reunir a milers de persones, es va celebrar als voltants del Casal Multiusos. Van assistir també l'alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la fallera major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, Eila Colomar, i la seua cort d'honor; el president de la JLF, Vicent Llopis; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; i una àmplia representació de la corporació municipal.

Si el primer premi va ser per a la falla Xúquer, el segon el va aconseguir la falla Che Collons i, el tercer, la falla El Portal. Pel que fa a la decoració, el primer premi va ser per a la falla Sucro; el segon, per a la falla Xúquer; i el tercer, per a la falla Avinguda d'Espanya.

Leer más: La falla Xúquer guanya el Concurs de Paelles de Sueca

Inauguració de l’Exposició del Ninot de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes

Divendres día 20, va tindre lloc la inauguració de l'Exposició del Ninot de Sueca en l'Espai Moret de la sala Els Porxets.

https://lh3.googleusercontent.com/-N4mLA7gYuaE/VO-j6CajRVI/AAAAAAAF8e4/zZyFSxZeHZU/s575/2.png

L'acte va reunir a un nombrós grup de fallers i falleres de les diferents comissions de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes que van acudir per a contemplar els ninots, grans i infantils, que optaven enguany a convertir-se en els millors de les Falles 2015 i, per tant, a salvar-se del foc.

 

Leer más: Inauguració de l’Exposició del Ninot de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes

Bernat Aliño de Sueca, va presentar el seu llibret

La comissió de la falla Bernat Aliño de Sueca va presentar el dimecres 18 de febrer a la vesprada, en el seu casal, el llibret que han preparat per a enguany i que recull una anàlisi minuciosa del que realment simbolitza la festa fallera.

https://lh3.googleusercontent.com/-Lw_CE7pan9I/VOZqECD8Y4I/AAAAAAAF7l4/PgXB6Fbk9Jo/s575/2.png

Des de fa deu anys, esta comissió realitza un treball rigorós a l'hora de confeccionar el seu llibret, dotant-li d'un contingut addicional a l'habitual en este tipus de publicacions, que contribuïx a oferir al lector un llibre d'una gran qualitat textual i fotogràfica.

https://lh5.googleusercontent.com/-oxfKOgwaQoM/VOZqEWjl84I/AAAAAAAF7l8/W3qT34UoE6A/s575/1.png

"Davall el títol 'El reflex d'una festa', les seues pàgines pretenen reflectir la interacció que es produïx entre la festa de les Falles i molts altres aspectes de la societat i la cultura, com ara la literatura, la música, la pirotècnia, els artistes fallers, les noves tecnologies, la religió, els mitjans de comunicació, la igualtat de gèneres i la relació amb les institucions i amb les persones que no viuen la festa de la mateixa manera que els fallers, expliquen els seus responsables, Mª José Martínez, Mª José Sarrió, Dolores Ferrando i Carles Miragall.

Leer más: Bernat Aliño de Sueca, va presentar el seu llibret

Último Programa de Hablemos de Fallas en la UPV Radio.

sección especial1

primera a1 copia

 

La Imagen de las Fallas 2019

 

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

  Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras