Mar03262019

ActualizadoLun, 25 Mar 2019 7pm

Fallas 2019

Las Juntas locales. Noticias

Tradiciones

Novenes Xarrades de Cultura, de Pere Cabanes-Joan XXIII

DSC02580 Copiar

El divendres 28 d'octubre, a les 20:30 horess, al casal de la comissió de Falla Pere Cabanes-Joan XXIII tindra lloc l’ Inauguració de les Novenes Xarrades de Cultura.

“La dansà, allò més nostre”, a càrrec de la doctora Rosario Rodríguez Llorens, professora de Pedagogia de la Dansa en el Conservatori Superior de Dansa de València.

Rosario ens oferirà un recorregut per les principals característiques de la dansà, així com per les seues variants i extensió al llarg del territori valencià.

Després aportarà exemples significatius de danses tradicionals, bé per la seua originalitat, bé per la seua tradició, o fins i tot pel seu caràcter innovador.

Esta serà la primera de les novenes Xarrades de Cultura de l’Associació Cultural Falla Pere Cabanes – Joan XXIII, que durant tres divendres consecutius debatiran al casal temes de la nostra festa i les nostres tradicions.

Pròximament informarem de la resta de jornades, encara que ja vos adelantem que la segona xarrada tindrà lloc el pròxim 4 de novembre (divendres) a la mateixa hora i lloc i que estarà presidida per l’artista faller, i autor del nostre monument gran d’enguany, Raúl Martínez Chuky.

Actualidad 2019

Actualidad Comisiones. Todas las noticias.

Solidaridad y Fallas

Artistas Falleros. Actualidad

Juntas Locales - Noticias

La Música - Noticias

Programas de Hablemos de Fallas en la UPV Radio. 102.5 FM

sección especial1

primera a1 copia

 

Hablemos de Hogueras

La Imagen de las Fallas 2019

 

#Elecció19. Cortes de Honor Infantiles.

#Elecció19. Cortes de Honor adultas.

El Museu Faller en 3D

museu faller

PROGRAMA "FUNDADORES"

dr collado 2

Hogueras en Internet

  Hogueras

Hablemos de Hogueras

 Hablemos-Hogueras